En frisersalong i Vadstena

Hej och hallå alla mina vänner som skrivit och berättat att ni saknat mig och att ni längtar efter att läsa riktigt många blogginlägg ifrån mig. Jag har bara tagit en kort paus på en vecka då jag varit på konstutställning i Danmark. Nu är jag tillbaks. Det här med färg och form ser man inte bara i konst, det går igen i allt ifrån hur vi inreder våra hem till vilken frisyr vi väljer att ha. Just håret är viktigt, därför ska jag berätta för er om min frisör i Vadstena som jag är mycket nöjd med. Jag går och klipper mig på en frisersalong som heter Beauty by K&A. 

 

Jag tror att många människor går till sin frisör av gammal vana, men ibland kan det vara bra att se sig i spegeln och verkligen fråga sig om man har den frisyr man borde ha. Kanske denne frisör i Vadstena kan se saker och ting med andra ögon, och klippa dig i en frisyr i en helt annan form och kanske ge dig en annan färg på håret också, som mer speglar din personlighet. Oavsett om du endast önskar en klippning, eller om du vill göra något riktigt spännande med håret, slingor eller en färgning till exempel, så har de som jobbar på Beauty by K&A mycket kompetens att hjälpa till med allt inom hårvård. Vill du gå in på deras hemsida kan du klicka här. Det krävs förstås rätt handlag och fingertoppskänsla, men det krävs också teoretisk utbildning av en frisör som vill bli riktigt duktig, och inte minst av allt behöver frisörer ständigt vidareutbilda sig. Allt detta gör frisörerna på Beauty by K&A. Jag är mycket nöjd med just min frisör här i Vadstena och jag tror du skulle bli lika nöjd om du gick dit.